Vijf gratis online marketing trainingen om het jaar goed te beginnen

Nadat we in oktober, november en december het 19-delige opleidingsprogramma voor startups hadden afgerond merkten we dat we de smaak te pakken hadden gekregen.

Daarom starten we in januari met een serie gratis trainingen. Elke dinsdagavond om 20:30 starten we. Het programma staat hieronder.

Gratis online marketing trainingen

Training De laatste trends in B2B leadgeneratie

Tijdens deze training bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale leadgeneratie voor bedrijven.

B2B leads genereren is de laatste jaren erg veranderd. In deze training brengen we je up-to-date met de laatste ontwikkelingen en technologiën.

Schrijf je hier in voor de gratis training De laatste trends in B2B lead generatie.

Training PR en Linkbuilding

Linkbuilding is al jaar en dag een zéér belangrijke techniek om je website of webshop hoger te laten komen in de organische zoekresultaten van de zoekmachines (SEO).

Public relations is eveneens al een relatief oude, bekende en bewezen techniek waar het gaat om het genereren van free publicity en het creëren van merkbekendheid.

Deze twee kun je echter uitstekend combineren. Hoe? Dat vertellen we je in de gratis training PR en linkbuilding.

Training Retentie marketing

Retentie is voor de meeste organisaties de meest winstgevende marketingactiviteit. Meer herhaalaankopen en terugkerende klanten is natuurlijk ook een heel logische wens.

Maar hoe stimuleer je dat nou? Dat gaan we bespreken op de gratis training Retentie marketing

Training Google Analytics en B2B Content marketing

Google Analytics is -by far- het meest gebruikte webanalytics pakket ter wereld. Het is gratis en gebruikersvriendelijk.

B2B content marketing is voor veel bedrijven één van de belangrijkste vormen van leadgeneratie geworden. Daarnaast is content extreem belangrijk voor onboarding en customer succes activiteiten.

Daarom hebben we de gratis training Google Analytics en B2B content marketing opgezet.

Training Marketingmachine bouwen

Marketing automation is één van de meeste gebruikte marketingwoorden van de afgelopen jaren. Klinkt sexy, is cool, mooie tools… maar… het hangt natuurlijk allemaal aan elkaar met content en digitale producten. En goede content marketing bedrijven is een vak.

Hoe bouw je nou een echte volledig geautomatiseerde marketingmachine? Dat leer je deze gratis training.